top of page

Hvad tilbyder jeg som inter-religiøs præst,

der er anderledes?

 

Der er mange flere aspekter af det guddommelige

end dem, der bliver udtrykt gennem de etablerede religioner. 

Jeg oplever flere sammenhænge end forskelle,

og forskellene er måske mest kulturelle.

Jeg tilbyder en åben tilgang til den enkeltes virkelighed

og verdensforståelse, også uden at den behøver at blive

religiøst udtrykt.

 

Frihed er for mig det vigtigste at tilbyde

som inter-religiøs præst.

Frihed til at vælge, frihed til at være sig selv,

frihed til ikke at skulle tilpasse sig,

- ikke at skulle følge regler og dogmer blindt.

 

At vælge det sande, det smukke, det medmenneskelige

ser jeg som en mulighed for at tage del i en skabende

proces, en proces vi alle bliver inviterede til dagligt,

men som vi på forskellige tidspunkter af livet

har brug for at blive mindet om.

"Nanna var et helt perfekt valg for os, som gerne ville vies i vores egen have, og med vores egne ritualer. Vi følte os både lettede og taknemmelige da det gik op for os, at Nanna havde tænkt sig at følge os hele vejen, fra de første spæde overvejelser ved et telefon-møde, og frem til den vigtige dag.

Nanna er professionel og grundig, varm og nærværende. Det blev til flere besøg og mange samtaler, som tilsammen gav os en oplevelse af at blive mere og mere klar til vielsesdagen.

Det ritual vi skabte sammen med Nanna, opstod ud af vores egne ord og overvejelser om mening, tro, værdier og kærlighedens væsen, og på den måde blev det helt vores eget.

Vi kunne ikke have forestillet os en bedre dag."

Maja og Bue, Broby

"Min bror døde den 10. juni 2018. Han blev 51 år gammel, og døde af et hårdt liv. Jeg fik samme dag kontakt til Nanna, og spurgte om hun ville forestå hans bisættelse.

Det er svært for mig at beskrive i få ord, hvad den proces vi derefter gik igennem sammen, har betydet for min bror og mig, samt min familie.

Det har været en oplevelse, som bedst kan sammenlignes med en fødsel ind i den jordiske tilværelse. Det behov vi har for en jordmoder, der giver os de kærlige og trygge rammer for en harmonisk fødsel på jorden, - samme behov har vi for at give os selv og den afdøde en kærlig, tryg og værdig afsked med dette liv, og en forløsende fødsel ind i den himmelske tilværelse.

Nanna er den Himmelske (jord)Moder, der på den mest omsorgsfulde, kærlige og indsigtsfulde måde, har været nærværende og lyttende, og med en formidabel evne til at samle essensen ud af det, som bliver hende fortalt og formidle lige præcis det budskab, som giver en følelse af, at både min bror og vi som familie, blev set, hørt, forstået og respekteret, på en fuldstændig ægte og ren måde.

Ceremonien - Bisættelsen var uendelig smuk, og på et højt åndeligt niveau, der gav mig følelsen af sandhed, frihed og helhed.

Efterfølgende har jeg haft en oplevelse, af den største fred i mit hjerte.

Det har været en healende proces, der giver en dyb tillid og kærlig forsoning med det, som har været,  det som er,  og ikke mindst det, som kommer."

Mia Busekist, Snekkersten.

Nanna Boisen   Inter-religiøs præst   www.inter-religion.dk   nb@inter-religion.dk

bottom of page